Bienvenidos al blog del AMPA DEL C.P. JUAN CARLOS I de Almenara, aqui podreis encontrar las novedades del colegio asi como las acciones y decisiones tomadas desde la junta directiva, podreis comentar los temas y hacer las sugerencias que creais oportunas. TELEFONO A.M.P.A 648 879 263



RELACIO DE LES PERSONES QUE OCUPEN ELS CARRECS DIRECTIUS

PRESIDENTA: ANA CARDONA FERNANDEZ VICEPRESIDENTA: VELI CASANOVA GARRIDO SECRETARIA: AMPRAO PEIRO FERRER

TRESORERA: Mª JOSE SANCHEZ LOZANO VOCALS:FRANCISCA GOMEZ ESPUEY, Mª DOLORES CORRAL PIÑA, MARTA CARDONA ESBRI, MAITE CALATAYUD VERDECHO, TERE ROMERO GOMEZ, Mª ISABEL DIAGO VALLS

jueves, 11 de febrero de 2010

NOTA DE PRENSA

El País Valencià sense pediatres

Segons D. Juan Bautista Goméz Peñalva, cap de l’àrea de Salut de Sagunt no tenim titulats en pediatria per a cobrir les places en els centres de salut de tot el País Valencià; per aquesta raó Almenara NO POT TINDRE UN PEDIATRA A TEMPS COMPLET.

Aquesta desgavellada idea ha sigut transmesa a les representants de l’Ampa del Col.legi Públic Joan Carles I d’Almenara que acudiren a l’entrevista amb D. Juan Bautista Goméz Peñalva el passat 18/01/2010 .; col•lectiu que ha dut a terme diferents actuacions en aquest tema:
- Recollida de firmes
- Concentracions
- Mobilitzacions
- Notes premsa

Totes aquestes tasques han sigut insuficients per a la Conselleria de Sanitat i; per encendre més a la població d’Almenara, concedeixen un pediatra a la localitat de la Llosa que visita 1 hora al dia (aquesta última població té 97 xiquets; mentre Almenara en té 872 xiquets )

¿Vos quadra aquesta regla de tres?

Des d’aquí dir a tota la població d’Almenara que exigisca el seu dret, JA N’HI HA PROU D’AGUANTAR. Cal que tots el dirigents polítics se n’adonen que som éssers humans i no quantitats econòmiques a quadrar en el pressupost.

Seguim i seguirem lluitant per aconseguir el que ens pertoca. SERVEI DE PEDIATRIA A TEMPS COMPLET .





ANA CARDONA FERNÁNDEZ
Presidenta de l´Ampa del Col.legi Públic Joan Carles I d´Almenara

No hay comentarios:

Publicar un comentario